Wat te doen bij overlijden

Neem allereerst de tijd voor uzelf en voor elkaar.

Neem contact op met de (huis)arts. De arts zal het overlijden vaststellen en de overlijdenspapieren invullen. Nadat door de arts officieel het overlijden is vastgesteld is, neemt u contact op met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, u krijgt één van ons persoonlijk aan de telefoon. U kunt ons bereiken via : 053- 4776650 b.g.g. 06-22559905.

 

Persoonlijk gesprek

Wij hebben een aantal gegevens van de overledene nodig, de naam en geboortedatum van de overledene en waar de overledene zich bevindt. De wensen met betrekking tot de verzorging en de opbaring worden met u doorgenomen. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe en maken een vervolgafspraak om de uitvaart te plannen en vorm te geven.

Wij ondersteunen u met de praktische zaken die komen kijken bij het regelen van een uitvaart en adviseren u daar waar nodig. Soms is het niet noodzakelijk dat direct alle beslissingen genomen moeten worden. Stap voor stap begeleiden wij u.

In het weven van herinneringen en het omarmen van verlies nemen we samen de stappen, geleid door de kostbare draad van de tijd…..