Uitvaartwinkel Edwin Kist

Een persoonlijke herinnering

Binnen Uitvaartwinkel Verlies werken we samen met verschillende leveranciers, zoals Funeral Products, See You Memorial Jewelry, Royolz, de Eeuwige Roos, Dit Pracht en Diegoart. Zij bieden o.a. urnen in vele modellen en materialen, assieraden, vingerafdruksieraden, herinneringsproducten in metaalsoorten en fotoprints. 

Daarnaast hebben we een bijzondere samenwerking met Atelier De Tiende Kraal. Hier worden door een kunstenares o.a. bijzondere glaskralen, askralen en mini urnen gemaakt waarin de as van uw dierbare overledene verwerkt kan worden. U krijgt de mogelijkheid hierbij aanwezig te zijn en wensen m.b.t. kleur, vorm en afmeting kenbaar te maken, wat niet alleen een unieke ervaring oplevert, maar wat ook een bijdrage kan leveren aan uw verwerkingsproces.

Gedenksieraden

Om niet alleen voor en tijdens het afscheid van uw dierbare, maar ook erna van betekenis te kunnen zijn bieden we u in Uitvaartwinkel Verlies de mogelijkheid om samen een unieke en blijvende herinnering te creëren.

Er bestaan hele mooie mogelijkheden om uw dierbare niet alleen in uw hart, maar ook in een sieraad of urn met u mee te dragen of een bijzondere plek te geven in uw eigen omgeving. In Uitvaartwinkel Verlies kunt u vele mogelijkheden bekijken. Wij hebben ruime keuze in o.a. assieraden, vingerafdruksieraden, urnen, fotoprints en grafmonumenten.

Alles is bespreekbaar, wij denken graag met u mee, om vanuit uw wensen een bijzondere herinnering aan uw dierbare te realiseren.

Online impressie

Onze website geeft een impressie van Uitvaartwinkel Verlies. Wij verkopen onze producten niet online, omdat het persoonlijk contact met onze klanten voor ons belangrijk is en wij graag de tijd nemen om naar uw verhaal te luisteren en met behulp van uw wensen en ideeën een bijzondere herinnering van uw dierbare overledene te realiseren. 

Wilt u advies, informatie of wilt u alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken bij Uitvaartwinkel Verlies, zodat we in alle rust met u mee kunnen denken.