Han Mengerink

“Denken in mogelijkheden en gezamenlijk vormgeven aan een passend afscheid”

Sinds 1 juni 2023 ben ik werkzaam bij Edwin Kist Uitvaartverzorging en vooral werkzaam binnen de gemeente Berkelland en in de regio Twente.

Han Mengerink, geboren en getogen in Neede.

Sinds 1 juni 2023 ben ik werkzaam bij Edwin Kist Uitvaartverzorging en vooral werkzaam binnen de gemeente Berkelland en in de regio Twente.

Na lang werkzaam te zijn geweest in de educatieve dienstverlening en later in de postmortale zorg heb ik op 1 december 2020 de weloverwogen keuze gemaakt uitvaartverzorger te worden. Al vele jaren voelde ik me sterk aangetrokken tot dit bijzondere werk. Daar waar de nadruk ligt op je toegevoegde waarde.

Je kunt écht het verschil maken in het ontzorgen, met raad en daad bijstaan en objectief begeleiden van families. Ik luister en denk mee en geef de tijd in het nemen van beslissingen. In een voor nabestaanden moeilijke en hectische periode ben ik een vast aanspreekpunt bij het vormgeven van een respectvol persoonlijk afscheid, met aandacht voor detail en persoonlijke wensen.

Een passend afscheid met eigenheid

Ook is het belangrijk te weten dat er verschillende opbaarmogelijkheden zijn. Een thuisopbaring, opbaring in de plaatselijke aula, of een familiekamer bij een crematorium, zoals in het crematorium Hart van Berkelland. Daarnaast beschikt Edwin Kist Uitvaartverzorging over opbaarhuizen in Het Usselerhof.

Edwin en ik vormen samen het team van uitvaartverzorgers en staan dag en nacht voor u klaar, ongeacht of en waar u verzekerd bent en waar u woont.