Uitvaartwensen

Leg uw uitvaartwensen vast

U kunt van te voren uw wensen met betrekking tot uw uitvaart vastleggen.
U kunt dan een uitvaarttestament invullen (wilsbeschikking).

 

Persoonlijk gesprek

Laat je wensen door ons vastleggen, het is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit persoonlijke gesprek bespreken wij uw wensen en informeert u over de mogelijkheden met betrekking tot uw afscheid. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw afscheid in overeenstemming is met uw voorkeuren en uw persoonlijkheid weerspiegelt. Bovendien is het ook mogelijk om dit gesprek samen met uw naasten te voeren. U kunt bijvoorbeeld degene uitnodigen die later verantwoordelijk zal zijn voor de organisatie van uw uitvaart.

Een voorbespreking biedt u de geruststelling dat alles goed georganiseerd is en geeft u een helder inzicht in de kosten. Dit geeft hen rust en verlicht de last tijdens een emotioneel zware periode.

Uitvaarttestament online

Het is een mogelijkheid om dit uitvaarttestament online in te vullen.
Hieronder staat de link naar het document. U kunt dan alles op uw computer invullen. Deze wordt dan rechtstreeks naar mij verzonden.

LET OP: uw persoonlijke gegevens zijn privé en alleen door Edwin Kist te bekijken. Deze zijn dus nergens anders te bekijken, en zijn dus ook niet openbaar.