Gedenkwaardig afscheid in geheel eigen stijl.  Bel ons op 06-22559905
Gedenkwaardig afscheid in geheel eigen stijl. 

Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren.
Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via e-mail contact met u op.

 

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Edwin Kist Uitvaartzorg:
3 berichten.
Familie Huffenreuter Familie Huffenreuter uit Enschede heeft geschreven op januari 23, 2023 om 7:31 pm
Toen onze moeder, mijn vader zijn vrouw en mijn oma haar dochter overleed. Zat Edwin dezelfde avond bij ons aan de keukentafel. Door eerdere uitvaart die zij mee hebben gemaakt door Edwin Kist, wouden mijn ouders het zeker door hen geregeld hebben. Van de keukentafel tot de uitvaart alles zeer fijn (menselijk en absoluut niet zakelijk) geregeld. Makkelijk en Zeer laagdrempelig benaderbaar en helpt om sommige keuzes te maken uit verstand en gevoel. Edwin heeft ons gekoppeld aan ceremonieel spreekster Regien Busschers, wat ook zeker een aanrader is. Zeer fijne familiekamers en een mooie ruimte voor de condoleance. Wij kijken heel mooi op deze periode terug.
Dhr.Lotterman Dhr.Lotterman heeft geschreven op september 9, 2022 om 6:58 am
Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger? 10 Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10 Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10 Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10 Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10 Was de hoogte van de factuur conform de begroting? 7 Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10 Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10 Mag de uitvaartondernemer deze beoordeling op zijn website plaatsen? Ja Recensie: Persoonlijk warm en menselijk. We hebben niets dan lof voor de manier ven begeleiden en de flexibiliteit van Edwin Kist.
M.Doeve M.Doeve uit Enschede heeft geschreven op september 8, 2022 om 7:00 am
Beoordeling: Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger? 10 Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 10 Bent u steeds door dezelfde persoon begeleid? 10 Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 10 Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 10 Was de hoogte van de factuur conform de begroting? 10 Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 10 Wat is uw totale beoordeling van deze uitvaartondernemer 10 Mag de uitvaartondernemer deze beoordeling op zijn website plaatsen? Ja Recensie: Wij hebben Edwin leren kennen als een betrokken uitvaartleider met een realistische kijk op de uitvaart. Edwin heeft de uitvaart van onze vader en (een jaar later) onze moeder begeleid. Alles was bespreekbaar en samen zijn we gekomen tot een passende liefdevolle uitvaart. Bij mijn moeders uitvaart hebben we gebruikgemaakt van het Afscheidshuis De Korenbloem. Een mooi ingericht huis waar we in alle rust afscheid konden nemen.