Een gedenkwaardig afscheid in geheel eigen stijl?  Bel ons op 06-22559905
Gedenkwaardig afscheid in
geheel eigen stijl
Bel ons op 06-22559905

Edwin Kist
Meer dan 28 jaar heel gewoon en een vertrouwd gezicht in de uitvaart.

Mijn naam is Edwin Kist

Na 10 jaar bij diverse uitvaartbedrijven gewerkt te hebben, ontstond er steeds meer de behoefte om mijn diensten te verlenen op een manier die bij mij past: persoonlijk en met veel zorg en aandacht. Eind 2006 is het dan zover: Edwin Kist Uitvaartverzorging, gevestigd in Enschede, waar ik vanuit mijn kantoor aan huis werk, is een feit.

In februari 2016 is mijn droom om een eigen uitvaartcentrum te openen in vervulling gegaan. Afscheidshuis Het Usselerhof bevindt zich samen met Aula De Es voor condoleance ongeacht hoeveel mensen u verwacht en kleine plechtigheden tot 40 personen kunnen worden gehouden, verder hebben wij afscheidshuis de Klaproos, de Korenbloem en Kamille, Uitvaartwinkel Verlies voor urnen en sieraden, ons kantoor en drukkerij onder één dak in een huiselijke omgeving aan de Haaksbergerstraat 950-952 te Usselo, op een steenworpafstand van de Begraafplaats Usselo, Crematorium Enschede en Restaurant Hanninkshof aan de overkant van ons afscheidshuis.

Afscheid nemen in een warme en serene omgeving met volop uw privacy, Sleutelhuizen met een voorkamer waar de overledene opgebaard wordt een woonkamer en een volledige keuken, een thuisopbaring bij ons waar u 24 uur naar toe kunt met familie, vrienden, en bekenden als u dat wilt.

Het geeft me veel voldoening om vanuit mijn hart te kunnen werken en mijn diensten te kunnen verlenen aan diegenen die hun dierbare hebben verloren. Een eerlijk advies en geen zakelijke transactie. Wij zijn van begin tot eind betrokken en uw vaste aanspreekpunt. Een gezicht en direct contact 24/7  geen callcenter.

Edwin