Gedenkwaardig afscheid in geheel eigen stijl.  Bel ons op 06-22559905
Gedenkwaardig afscheid in
geheel eigen stijl
Bel ons op 06-22559905

Edwin Kist
Meer dan 28 jaar heel gewoon en een vertrouwd gezicht in de uitvaart.

Mijn naam is Edwin Kist

Na 10 jaar bij diverse uitvaartbedrijven gewerkt te hebben, ontstond er steeds meer de behoefte om mijn diensten te verlenen op een manier die bij mij past: persoonlijk en met veel zorg en aandacht. Eind 2006 is het dan zover: Edwin Kist Uitvaartverzorging, gevestigd in Enschede, waar ik vanuit mijn kantoor aan huis werk, is een feit.

In februari 2016 is mijn droom om een eigen uitvaartcentrum te openen in vervulling gegaan. Afscheidshuis Het Usselerhof bevindt zich samen met Aula De Es voor condoleance ongeacht hoeveel mensen u verwacht en kleine plechtigheden tot 40 personen kunnen worden gehouden, verder hebben wij afscheidshuis de Klaproos en Korenbloem, Uitvaartwinkel Verlies voor urnen en sieraden, ons kantoor en drukkerij onder één dak in een huiselijke omgeving aan de Haaksbergerstraat 950-952 te Usselo, op een steenworpafstand van de Begraafplaats Usselo, Crematorium Enschede, en Restaurant Hanninkshof aan de overkant van ons afscheidshuis.

Afscheid nemen in een warme en serene omgeving met volop uw privacy, Sleutelhuizen met een voorkamer waar de overledene opgebaard wordt een woonkamer en een voledige keuken, een thuisopbaring bij ons waar u 24 uur naar toe kunt met familie, vrienden, en bekenden als u dat wilt.

Het geeft me veel voldoening om vanuit mijn hart te kunnen werken en mijn diensten te kunnen verlenen aan diegenen die hun dierbare hebben verloren. Een eerlijk advies en geen zakelijke transactie. Wij zijn van begin tot eind betrokken en uw vaste aanspreekpunt. Een gezicht en direct contact 24/7  geen calcenter.

Edwin

 

Ik ben Roberto Verleun, een geboren en getogen Hengeloër. Momenteel woon ik in Borne samen met mijn vrouw, onze twee zonen en onze hond.

Als kind werd ik al vroeg geconfronteerd met de dood. Ik heb toen ervaren hoe fijn en prettig het is dat er iemand is die je alle zorgen en regelzaken rondom de uitvaart uit handen neemt. Dit heeft mij geïnspireerd om de STIVU opleiding te gaan volgen. In 1999 heb ik mijn diploma behaald.

In juli 2000 ben ik gestart als uitvaartverzorger bij een kleinschalige onderneming. Samen met mijn collega’s verzorgden wij uitvaarten in geheel Twente. Na enkele jaren is deze onderneming overgenomen door een grote landelijke uitvaartorganisatie.

Toen ik in het voorjaar van 2021 Edwin Kist ontmoette, kwamen wij erachter dat wij een passie en een visie met elkaar delen; Ons werk gaat verder dan werk. Wij vinden beiden aandacht voor de menselijke kant heel belangrijk. Wij staan beiden garant voor een uitvaart, waarbij deskundig advies en 24 uur bereikbaarheid heel gewoon is.

Onder het motto van “Samenvoegen is Samenwerken” ben ik sinds juni 2021 met Edwin en medewerkers een sterk team.

Ik ben er trots op te mogen werken voor Edwin Kist Uitvaartverzorging die in het bezit is van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

 

Met mijn jarenlange ervaring en mijn bekende gezicht in Hengelo, Oldenzaal en omstreken hoop ik ook nu, in dit nieuwe jasje, uitvaarten te mogen verzorgen op een manier die passend is bij u.

“De Uitvaart begint met U”

Roberto

 

Team Edwin Kist

Femke Vreeswijk

Vrouw van Edwin
Administratie en aanspreekpunt
Verlies Uitvaartwinkel  

Roberto Verleun

Uitvaartverzorger bij Edwin Kist Uitvaartverzorging