Over Edwin

Mijn eigen verhaal
 

Na 10 jaar bij diverse uitvaartbedrijven gewerkt te hebben, ontstond er steeds meer de behoefte om mijn diensten te verlenen op een manier die bij mij past: persoonlijk en met veel zorg en aandacht.
Eind 2006 is het dan zover: Edwin Kist Uitvaartverzorging, gevestigd in Enschede, waar ik vanuit mijn kantoor aan huis werk, is een feit.
In februari 2016 is mijn droom om een eigen uitvaartcentrum te openen in vervulling gegaan. Afscheidshuis Het Usselerhof bevindt zich samen met Aula De Es en Uitvaartwinkel Verlies onder één dak in een huiselijke omgeving.

Het geeft me veel voldoening om vanuit mijn hart te kunnen werken en mijn diensten te kunnen verlenen aan diegenen die hun dierbare hebben verloren.

Mijn drijfveer is het met de nabestaanden samenstellen van een persoonlijke en unieke uitvaart, welke recht doet aan het leven en sterven van hun dierbare. Zij moeten na de begrafenis of crematie verder kunnen, en een goed gevoel bij de manier van afscheid nemen is hierbij essentieel voor het verwerken van het verlies.
Het klinkt misschien raar, maar ik heb het mooiste werk ter wereld! Mijn passie is omgaan met mensen vanuit mijn hart.

Heeft u een uitvaartverzekering?
Het maakt niet uit waar u verzekerd bent (Ardanta, Onderlinge Hulp, Axent, Twente, enz.), u bent VRIJ om te bepalen wie de uitvaart voor u verzorgt. Als u de verzekering belt wordt er vaak ingespeeld op uw emoties van verwarring en verdriet en wordt u overrompeld door een uitvaartondernemer die afspraken heeft ten gunste van de verzekeraar. Het is goed te weten dat u met elke uitvaartverzekering terecht kunt bij Edwin Kist Uitvaartverzorging Enschede.  Wij zijn onafhankelijk en niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij. Wij dragen zorg voor de uitkering van uw uitvaartverzekering. Ook zonder verzekering staan wij graag voor u klaar.

Edwin Kist Uitvaartverzoring: Uitvaartondernemer in Enschede, Boekelo, Losser, Overdinkel, Usselo, Lonneker, Haaksbergen. 

Edwin Kist Uitvaartverzorging is ook te vinden op UitvaartEnschede.nl

Afscheidshuis en Uitvaartcentrum Het Usselerhof te Usselo / Enschede
Uitvaartwinkel Verlies te Usselo / Enschede

Edwin Kist Uitvaartverzorging; warm en integer, zorgzaam en persoonlijk.

Wij Bloggen of vloggen niet over uw uitvaart, wij vinden dit een prive aangelegenheid en niet passend voor de uitvaart om reclame te maken voor ons bedrijf. Mond tot mond reclame is voor ons de beste reclame. Uw afscheid is een privé aangelegenheid en wij gaan hier zeer discreet mee om.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen m.b.t. onze dienstverlening? Klik dan hier om enkele ervaringen van nabestaanden te lezen.

Contact formulier

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen