https://edwinkist.nl/wp-content/themes/gymappstest Over Edwin | Welkom bij Edwin Kist Uitvaartverzorging & Afscheidshuis "Het Usselerhof"

Over Edwin

Meer dan 24 jaar heel gewoon en een vertrouwd gezicht in de uitvaart.
 

Na 10 jaar bij diverse uitvaartbedrijven gewerkt te hebben, ontstond er steeds meer de behoefte om mijn diensten te verlenen op een manier die bij mij past: persoonlijk en met veel zorg en aandacht. Eind 2006 is het dan zover: Edwin Kist Uitvaartverzorging, gevestigd in Enschede, waar ik vanuit mijn kantoor aan huis werk, is een feit. In februari 2016 is mijn droom om een eigen uitvaartcentrum te openen in vervulling gegaan. Afscheidshuis Het Usselerhof bevindt zich samen met Aula De Es voor condoleance ongeacht hoeveel mensen u verwacht en kleine plechtigheden tot 40 personen kunnen worden gehouden, verder hebben wij afscheidshuis de Klaproos en Korenbloem, Uitvaartwinkel Verlies voor urnen en sieraden, ons kantoor en drukkerij onder één dak in een huiselijke omgeving aan de Haaksbergerstraat 950-952 te Usselo, op een steenworpafstand van de Begraafplaats Usselo, Crematorium Enschede, en Restaurant Hanninkshof aan de overkant van ons afscheidshuis. Afscheid nemen in een warme en serene omgeving met volop uw privacy, Sleutelhuizen met een voorkamer waar de overledene opgebaard wordt een woonkamer en een voledige keuken, een thuisopbaring bij ons waar u 24 uur naar toe kunt met familie, vrienden, en bekenden als u dat wilt.

Het geeft me veel voldoening om vanuit mijn hart te kunnen werken en mijn diensten te kunnen verlenen aan diegenen die hun dierbare hebben verloren. Een eerlijk advies en geen zakelijke transactie.
 

Wat doen wij

Eigenlijk doen en regelen wij alles wat u wilt, uitbundig of ingetogen, wij hebben diverse locaties  binnen en buiten die geschikt zijn voor een mooi en passend afscheid. Verder hebben wij veel contacten met live musici, caterings, enz. Vanaf het eerste telefoontje waarbij u gelijk contact heeft met ons en niet met een callcenter tot aan de allerlaatste handelingen waarbij onze aanwezigheid gewenst is, zijn wij er in alle opzichten voor de nabestaanden. Niets is ons te veel. Direct na een overlijden moeten er veel beslissingen worden genomen, waar moet de overledene opgebaard worden afscheidshuis, thuis, aula, kerk enz., welke kleding moet de overleden aan, wanneer moet de uitvaart plaatsvinden, crematie of begrafenis, wel of geen kerkdienst en ga zo maar door.
Wij nemen de nabestaanden bij de hand en leiden hen stap voor stap door de hele wir war van vragen en onwetendheden. Dag voor dag en stap voor stap begeleiden wij u door het gehele proces totdat er op de dag vóór de uitvaart een compleet verzorgd en persoonlijke afscheid vorm heeft gekregen hoe iemand altijd was, wat overzicht geeft en rust op de dag van de uitvaart zelf, zodat u in alle rust deze moeilijke dag kunt beleven.

Heeft u een uitvaartverzekering?
Wij kunnen voor iedereen de uitvaart verzorgen, ongeacht wel of geen verzekering/deposito heeft lopen bij voorbeeld (Onderlinge Hulp, Ardanta, Yarden, Klaverblad, Axent enz.) of geen verzekering heeft. Bel bij een overlijden als eerste ons en wij nemen dan contact op met uw verzekeringen. Als u de verzekering belt wordt er vaak ingespeeld op uw emoties van verwarring en verdriet en wordt u overrompeld door een uitvaartondernemer die afspraken heeft ten gunste van de verzekeraar en waar u niet op zit te wachten.

 Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak bij leven( Gratis )  een begroting, uitvaarttestament, lidmaatschap  verzekering’s check enz.

Edwin Kist Uitvaartverzorging: Uitvaartverzorging Enschede, Uitvaartverzorging  Boekelo, Uitvaartverzorging Losser, Uitvaartverzorging Overdinkel, Uitvaartverzorging Usselo, Uitvaartverzorging Lonneker, Uitvaartverzorging Haaksbergen,  Uitvaartverzorging Buurse, Uitvaartverzorging Hengelo

Wij Bloggen of vloggen niet over uw uitvaart, wij vinden dit een prive aangelegenheid en niet passend voor de uitvaart om reclame te maken voor ons bedrijf. Mond tot mond reclame is voor ons de beste reclame. Uw afscheid is een privé aangelegenheid en wij gaan hier zeer discreet mee om.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen m.b.t. onze dienstverlening? Klik dan hier om enkele ervaringen van nabestaanden te lezen.

Contact formulier

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen