Afscheidshuis Het Usselerhof

Afscheidshuis Het Usselerhof

Afscheidshuis Het Usselerhof is gevestigd in het oude bakkerspand op de hoek van Haaksbergerstraat en de Boekelosestraat te Usselo/ Enschede. U wordt er in een warme, rustige en huiselijke sfeer ontvangen. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons en dat u weet dat uw wensen in goede en vertrouwde handen zijn.

Kantoor Edwin Kist Uitvaartverzorging en Uitvaartwinkel Verlies
Aan de voorzijde van het Afscheidshuis is het kantoor van Edwin Kist uitvaartverzorging en de Uitvaartwinkel Verlies gevestigd. We nemen de tijd om naar uw verhaal, uw wensen en ideeën te luisteren en wij kunnen u hier mogelijkheden en voorbeelden laten zien van bijzondere urnen, waden en as sieraden. Ook kunt u zich laten voorlichten over uw uitvaart.

Afscheidshuizen de Klaproos en de Korenbloem
Aan de achterzijde van het Afscheidshuis bevindt zich de ingang van onze mooie afscheidshuizen de Klaproos en Korenbloem. Hier kan de overledene in huiselijke omgeving en volledige privacy verblijven vanaf de dag van overlijden tot aan de dag van de uitvaart. De huizen zijn elk voorzien van een opbaarkamer voor de overledene, een huiskamer, een volledige keuken met koffiezetapparaat, koelkast met frisdrank, kookvoorziening en een toilet. Door gebruik te maken van één van de afscheidshuizen beschikt u over de mogelijkheid om in de dagen tot de uitvaart op geheel eigen wijze, in alle rust en naar eigen behoefte afscheid te nemen van uw dierbare. De opbaarkamer mag u naar eigen idee aankleden met bijvoorbeeld persoonlijke eigendommen of foto’s van uw dierbare.

Aula De Es
Aula De Es leent zich voor diverse mogelijkheden zoals het houden van condoleances, afscheidsdiensten of een sfeervol samenzijn rondom het afscheid van uw dierbare. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het serveren van koffie en thee, eventueel met zoetigheden.
De aula ademt een warme, huiselijke sfeer uit en ook in de aula kunt u naar eigen idee eigendommen of foto’s van uw dierbare gebruiken om een persoonlijke sfeer te creëren.
Aula de Es 
bevindt zich aan een royale parkeerplaats welke ruimte biedt voor zo’n 50 auto’s en ligt op steenworp afstand van crematorium Enschede, en loopafstand van de NH kerk te Usselo, begraafplaats Usselo en restaurant Hanninkshof.

Afscheidshuis Het Usselerhof is goed bereikbaar met de bus: lijn 62. De halte ligt op ongeveer 100 meter afstand van het Afscheidshuis.